Tränartips/träningsplanering

Här har vi samlat bra träningslänkar gällande fotboll, längre ner kan du spara och skriva ut taktiktavla och Tränings- och matchupplägg.

 

 

 

Svenska fotbollsförbundets Tränar- och Spelarutbildning

Besök sidan | Klicka här |

Du får tillgång till alla föreläsningar, filmer och övningar i alla tränarutbildningar du har genomfört och tips på nästa steg i din tränarutveckling.

Du får också ett planeringsverktyg för att göra egna övningar, träningspass och spelarutbildningsplaner och dela dem med dina tränarkollegor. Nu kan du även ta med dina träningspass med övningar till träningen – du har dem lätt tillgängliga i mobilen och i läsplattan. Du kan naturligtvis även skriva ut dem.

Svenska fotbollsförbundets – Landslagets Fotbollsskola Ledare

Besök sidan | Klicka här |

Välkommen till Landslagets Fotbollsskola, en av världens största fotbollsskolor med över 40 000 deltagare varje år. Landslagets Fotbollsskola är de svenska landslagens fotbollsskola vilket innebär att vi tränar och spelar i landslagets kläder och att det finns en rad förmåner kopplade till de svenska landslagen som man som deltagare och ledare i fotbollsskolan kan ta del av.

Svenska Fotbollsförbundets Spelklart

 

Besök sidan | Klicka här |

Här hittar du all information du behöver för att komma rätt förberedd till träning och match. Som licensierad fotbollsspelare är du försäkrad genom Folksam och har tillgång till gratistjänsten Råd och vård för idrottsskador. Dit ringer du och får professionell vägledning och hjälp om du blir skadad vid träning eller match.

 

Tränings- och matchupplägg

Ladda ner och skriv ut Tränings- och matchupplägg

Taktiktavla

Ladda ner och skriv ut UTSKRIFT TAKTIKTAVLA

Tips plasta in taktiktavla och köp whiteboard pennor så har du din egna whiteboard 🙂