Ledare information

Denna sida är för IF Olympia Fotbolls ledare.
Här kommer finnas information och länkar för att underlätta för er.
I menyn till vänster hittar ni just nu info om träningsplanering med mera.
Mer info kommer efter som. Saknar ni något så maila mig så ska jag försöka få in det. 🙂

Ledaren – vår viktigaste resurs
Tack för att du ställer upp som ledare i IF Olympia. Utan er hade vi ingen verksamhet. Det är ni ledare och tränare som stödjer och motiverar de unga. Ni avsätter er tid och tar på er ett ansvarsfullt ledaruppdrag på ideell basis. Dessutom är ni viktiga förebilder för de unga. Självfallet spelar våra tränare och ledare en central roll i våra föreningar.

Ledarhandboken (Klar under hösten 2017)

IF Olympia:s ledarhandbok ska underlätta och effektivisera arbetet för tränare och lagadministratörer. Handboken ska vara ett stöd för såväl nya som gamla ledare och innehålla relevant information som gör den till en naturlig del i den dagliga verksamheten. Målsättningen är även att delge de ledare som direkt och indirekt deltar i verksamheten en enhetlig syn på vad Olympia IF:s har för policy för föreningen och vår handbolls- och fotbollsverksamhet. Handboken är framtagen av klubben och uppdateras årligen.

Bli ledare
Att vara ungdomsledare är förenat med många trevliga stunder och möten med människor. Som ledare kan det verka viktigt att kunna fotboll men minst lika viktigt är kunskaperna om ungdomars utveckling i olika åldrar.

Som ledare har du möjlighet att börja på din nivå och sedan växa genom utbildningar som vi erbjuder. Vill du vara med i vår gemenskap och bidra till verksamheten. Anmäl ditt intresse här.

Vår policy
IF Olympia består i dag 2 lag. Varje lag kan ha olika mål med sin verksamhet, men när det gäller grundläggande värderingar är det viktigt att vi alla dra åt samma håll.

Bli ledare
Dokumentbank
Domare
Hitta fotbollsplaner
Idrottsskador
Lagledare
Ledarutbildningar
Länkar
Matchändringar
Närvaro rutiner
Spelarutbildningsplan
Tränarmöten
Tränartips/träningplanering
Tävlingsregler
Väder