Bli ledare i IF Olympia

Bli fotbollsledare!

Ideell ledare? Varför det? Ja, utan ledare blir det ju ingen fotboll. Spelar ditt barn i IF Olympia eller känner du för att bidra till att våra ungdomar får möjlighet att träna/spela fotboll samt har goda förutsättningar till ett umgänge som präglas av kompisskap, fair play och en rolig tillvaro – så är du hjärtligt välkommen i föreningen!

Och här har du flera andra goda skäl till att bli ledare i IF Olympia:

Du får en bra ledarutbildning.

Har du ingen fotbollsledarutbildning alls, börjar vi enkelt med grunden och skickar dig på Svensk fotbolls grundutbildning som heter Avspark. Detta ger dig en bra grund och ett gott självförtroende för att lyckas med din uppgift som ungdomsledare. Dessutom kan du använda all utbildning du får i ditt vardagsliv och i ditt arbete.

Du håller dig i fysisk och mental trim

Att leda ungdomar innebär att du hela tiden utvecklas som människa. Både mentalt och fysiskt. Det är inte bara roligt utan ditt självförtroende växer!

Du blir kvar i fotbollsfamiljen

Har du själv spelat fotboll en gång i tiden är detta ett sätt att vara kvar i fotbollsfamiljen. Kanske ser du det som att få ”betala” tillbaka det du själv har fått. Känslan av att få vara en i kollektivet med fotboll som verktyg innebär många skratt. Och skrattet förlänger livet det vet alla!

Du får uppleva god sammanhållning

Vi kommer att genomföra fotbollskvällar med Storbilds TV, fotbollsquiz och andra aktiviteter som går ut på att sammanhållning under trevliga former.

Du får chans att resa och se

Som ledare har vi givetvis både hemmamatcher och bortamatcher. Vi spelar också i olika cuper såväl uthus som inomhus. Detta innebär att du kommer att få chansen att resa.

Vågar du – så satsar vi – Nya ungdomsledare sökes

Du får spänning i livet

Fotboll går ut på att göra mål på motståndarna. Och helst fler mål än vad du släpper in. Det finns få saker som är så spännande som de sista minuterna där motståndarna eller vi själva för den delen pressar på för att få in det där avgörande målet eller att försvara sig. Den tillfredsställelse som infinner sig efter domarens slutsignal och man har vunnit en viktig och svår match är obeskrivlig. Bara denna faktor borde vara nog för att bli ledare i IF Olympia.

Oavsett vilken av ovanstående orsak eller faktor du väljer kommer din insats att vara GULD värd. Det är inom folkrörelsen som människor lär sig att respektera andra kulturer och människor. Man lär sig också att lyssna, demokrati och att även en förlust är något man måste kunna ta.

Varmt välkommen i gänget!