Andra matchen för året Rågsved IF

Andra matchen för året och den var bättre, syns att träningen börjar ge resultat. Spelet sken i första halvlek ikapp med solen.

Andra vart vi trötta, stundtals såg det väldigt bra ut med ett rörligt anfallsspel och ett bra passningsspel. Och vi kämpade verkligen hela vägen, kul att se.

Ethan gjorde sitt allra första mål i Olympias färger och Ethan spelar tillsammans med sin tvillingbror Sean som bägge är födda 09. Dagens gröna kort fick Liban, grattis!

Vi ledare var mycket nöjda och stolta över dessa killar, idag så hade Liban (Inte förväxlas med spelaren Liban) premiär som ny ledare i ledarstaben för P08.

Stor tack alla spelare och föräldrar!

Ledarstaben Murat och Omar samt Liban

Ethan (Vänster) Sean (Höger

Liban

Matchbilder

Artin dagens lagkapten tackar Rågsved IF för en god match

 

Ett svar på ”Andra matchen för året Rågsved IF”

  1. Så kul att se alla fina bilder – både matchbilder som före och efter matchen. Killarna ser så laddade ut, trötta till vansinne men vansinnigt glada ölver att få spela fotboll. precis så ska det ju vara eller hur. Och ni ledare och tränare ser så förstående ut – vilket ni ju är – här finns mycket att jobba vidare på och att se det hela i ett helhetsperspektiv stärker i alla fall min uppfattning att ”Pia är laget i Farsta som åter är något att på sikt ta i beaktande.
    BRA POJKAR – FORTSÄTT BARA KÄMPA OCH TRÄNA – som era ledare försöker förmedla!
    Hälsningar från
    Ola
    (IF Olympias ordförande och tränare för 07-laget)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *